Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Lelystad

Het hele jaar barbecueën

Hoe je het ook bekijkt, Your Choice Catering Lelystad heeft het hele jaar door zin in een barbecue. U toch ook? Als u denkt dat alleen bij hoge temperaturen gebarbecued kan worden, heeft u het mis. Ook in de herfst en de winter is een smakelijke en gezellige grilparty heerlijk! Wij houden in elk geval het barbecuegevoel gedurende twaalf maanden van het jaar vast, want ons team kan er geen genoeg van krijgen. Wilt u weten wat een barbecue van Your Choice Catering Lelystad inhoudt? Lees dan rustig verder en bel ons als u vragen heeft!

Barbecue op kolen of op gas?

Wat ons betreft geldt: vrijheid, blijheid op het gebied van barbecue. Wij leveren veilige en kwalitatief goede barbecuetoestellen zowel op kolen als op gas. Zweert u bij de authentieke kolengril? Of wilt u de comfortabele, snelle gasbarbecue? Beide hebben wij voor u leverbaar en in topconditie. Wat uw eigen voorliefde ook heeft, onze apparatuur is veilig, gebruiksvriendelijk en voor iedereen te bedienen. Daarnaast zorgen wij voor de juiste instructies en als u iemand nodig heeft om het barbecuewerk voor u te verrichten, dan is ook dat uiteraard mogelijk.

Barbecue - ons assortiment

Your Choice Catering Lelystad maakt barbecueën nog leuker! Wij stelden een drietal barbecuearrangementen samen die voor elk wat wils bieden. Bovendien is er voor ieder budget iets te vinden. Dat wil echter niet zeggen dat u niet zelf mag bepalen welk pakket u graag wilt. We hebben de arrangementen alleen voor u geselecteerd om u het kiezen te vergemakkelijken. Wij leveren echter ook aangepaste arrangementen en wij hebben een luisterend oor als het gaat om uw specifieke wensen, zowel voor wat de inhoud als wat de kosten betreft. Heeft u een specifieke vraag of zijn er dieetwensen? Your Choice Catering Lelystad kan aan ieder verzoek tegemoetkomen, dus aarzel niet om uw wensen kenbaar te maken. Telefonisch of persoonlijk bespreken we welke gasten u verwacht en wat de barbecuevoorkeuren zijn. Bovendien willen we u ook graag van dienst zijn als u partystyling en eventueel entertainment nodig heeft. U kunt elke catering- en stylingvraag bij ons neerleggen. Samen zorgen we ervoor dat uw BBQ een geslaagd smulfeest wordt. Klik op onderstaande barbecuepakketten en neem rustig de tijd om te kiezen:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue - smikkelen en sfeer proeven

Your Choice Catering Lelystad zorgt niet alleen voor het lekkere eten, maar ook voor de juiste sfeer. BBQ dat is namelijk niet alleen proeven van lekker eten, maar ook van de ambiance. Barbecue is een groepsgebeuren, iets waarvan u samen met mensen geniet. Eten, muziek, een goed gesprek, het hoort er allemaal bij. Ons geweldige team voorziet u zoals u ziet van een totaalplaatje. Als dat totaalplaatje klopt, is het voor iedereen een feest. Your Choice Catering Lelystad levert standaard bij de prijs inbegrepen de nodige servieswaren, het bestek en de statafels. En heeft u nog meer of andere materialen nodig? Ook dat regelen wij graag voor u! Partytenten, koelkasten, tuinfakkels, sfeerverlichting, noem maar op, wij hebben het! Heeft u vragen over de catering of over de materialen? Aarzel dan niet om contact me ons op te nemen, wij nemen alle tijd voor u.

Drankenarrangement bij uw barbecue

Of u nu gaat barbecueën bij u thuis of op een locatie elders, voor elke gelegenheid, heeft Your Choice Catering Lelystad de passende barbecue. Heeft u een bruiloft in het groen of een zakelijke borrel op uw bedrijf? Your Choice Catering Lelystad kan voor elk gezelschap een barbecue organiseren waarbij u zelf niets hoeft te doen. Zelfs ons drankenarrangement kunnen wij aanpassen aan de omstandigheden. We hebben bijvoorbeeld een Onbeperkt Hollands arrangement waarbij voor de zeer lage prijs van € 7,50 per persoon all-in kunt genieten van allerlei verfrissende versnaperingen. Tapinstallatie, glazen, spoelbak en andere benodigdheden horen natuurlijk daarbij. Plant u een barbecue binnenkort? En wilt u meer weten over onze drankenarrangementen? Bel dan vandaag nog voor meer informatie. Your Choice Catering Lelystad geeft u graag vrijblijvend advies op maat. Ook als u een barbecue op een externe locatie wilt houden, kunnen wij u wellicht helpen. Wie toveren iedere locatie om tot barbecuewalhalla!

Barbecue met iets na

Your Choice Catering Lelystad beschikt niet alleen over een uitgebreid barbecue assortiment, wij kunnen u ook voorzien van de nodige andere culinaire lekkernijen. Zo hebben wij een dessertaanbod waar u blij van wordt. Van een ijscokar tot en met een dessertbuffet, alles is mogelijk. Onze toetjes bestaan niet alleen uit ijs en bavarois, maar ook uit ons vermaarde dessertgebak uit eigen keuken. Daar houdt u toch graag een plekje voor vrij, nietwaar?

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben en wat het kost? Bel gratis naar 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u er alles over!