Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Lelystad - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Lelystad zorgt niet alleen voor feestelijke evenementen, maar ook voor zakelijke catering en bedrijfscatering. Af en toe een broodjeslunch, vergaderarrangement of warme maaltijd hebben wij zo voor u geregeld. Of wilt u uw bedrijfsrestaurant laten voorzien van allerlei gezonde en lekkere lunchproducten? Wat uw insteek ook is, uw bedrijfscatering is onze zorg!

Piekdrukte - catering verzacht de pijn

In piektijden kan de juiste catering de pijn verzachten. Is uw personeel te druk bezig en schiet eten erbij in? Elk bedrijf heeft weleens behoefte aan wat cateringbijstand tijdens drukke periodes. Laat uw medewerkers in dat geval weer nieuwe energie opdoen met een gezonde broodmaaltijd, soep, fruit of warm gerecht. Your Choice Catering Lelystad maakt van uw medewerkers weer energieke vakmensen die vol gas geven en uw productiviteit verhogen. Zo vaart iedereen wel bij onze bedrijfscatering: uw bedrijf, uw mensen en uzelf. En heeft u al eens gedacht aan vergaderlunches met uw zakelijke relaties op uw kantoor? Zo bespaart u tijd en geld terwijl u en uw gasten genieten van een smakelijke lunch!

Bedrijfscatering is puur maatwerk

Your Choice Catering Lelystad vindt bedrijfscatering bij uitstek een branche waarin sprake moet zijn van maatwerk. Het ene bedrijf is namelijk het andere niet. En de ene school of instelling heeft hele andere eisen als de andere. Onze mensen nemen alles persoonlijk met u door en doen u een aanbod op maat. Zo betaalt u alleen wat u bestelt en bevat het contract alleen die onderdelen die u nodig heeft. Bestaat uw onderneming uit 300 mensen of heeft u een organisatie met 3000 studenten? Your Choice Catering Lelystad kan elke bedrijfscateringvraag beantwoorden, dus stel uw vraag gerust. Bel of mail ons meteen voor een offerte die individueel op maat gemaakt is.

Gezond en vol energie

Your Choice Catering Lelystad weet maar al te goed hoe belangrijk gezond en gevarieerd eten is. Zeker in een tijd waarin mensen gestimuleerd worden om gezonder te leven en te eten, is hierin ook een rol voor de werkgever weggelegd. Een gezonde, smaakvolle lunch verhoogt het arbeidsplezier en laat uw personeel vol energie het werk voortzetten. Wij dragen aan die positieve houding graag een steentje bij in de vorm van gezonde producten, vitaminerijke salades, sappen en zuivel. Gun uzelf en uw mensen de voordelen van een lekkere maaltijd die ook nog goed is voor de gezondheid!

Prijsvoorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Dit voorbeeld kan uiteraard volledig aan uw organisatie aangepast worden. Het contract wordt geheel in overleg met u ingevuld, afhankelijk van het aantal personeelsleden, studenten of bewoners en het aantal dagen dat u gebruik wenst te maken van ons aanbod.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We nemen alle tijd voor u.