Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Lelystad - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Lelystad maakt van uw bedrijfsfeest een geslaagd event, waar de gasten heel lang met plezier aan terugdenken. Heeft u een activiteitendag of een bedrijfsjubileum te vieren? Wij nemen u alle rompslomp uit handen, van begin tot eind. Hoe groot of hoe klein uw gezelschap ook is, dat maakt voor ons geen verschil. Wij gaan met groot plezier aan de slag voor u!

Bedrijfsfeesten en netwerkevents

Your Choice Catering Lelystad heeft op iedere (zakelijk) cateringvraag het gepaste antwoord. Eten, drinken, muziek, materialen en de aankleding, wij zorgen voor elk onderdeel van uw feest. Zo heeft u alles in een hand, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij werken volgens een duidelijke afsprakenlijst en doen exact wat we zeggen! Persoonlijk, flexibel en zonder franje, zo doen wij zaken. Voor al uw bedrijfsfeesten en zakelijke events zijn wij de aangewezen partner. Meer weten? Bel of mail ons vandaag nog. Wij nemen alle tijd voor u!

Bedrijfsfeesten - van alle markten thuis

Your Choice Catering Lelystad beschikt over gedreven en vakkundig personeel dat u met elke taak terzijde kan staan. Wij zijn van alle markten thuis. Er is weinig waar wij voor terugdeinzen, om niet te zeggen: Niets! In onderling overleg over de mogelijkheden en de wensen die u heeft, stellen wij een bedrijfsfeest samen waar u en uw gasten het grootste plezier aan beleven. Buffetten, walking dinners, entertainment, wij staan op elk gebied ons mannetje. En de kosten? Die zijn vele malen lager dan bij de concurrentie, dat staat vast. Your Choice Catering Lelystad geeft u waar voor uw geld!

Bedrijfsfeesten - ideeën te over

Your Choice Catering Lelystad barst van de originele ideeën waarmee u uw bedrijfsfeest nog leuker maakt. Heeft u al gedacht aan een ludieke activiteit of een gezellige doe-middag? Of wilt u de organisatie geheel aan ons overlaten? Ook dat kan namelijk. Ons team regelt iedere vorm van teamactiviteit die u kunt bedenken. Van boerengolf, een stormbaan tot een wijnproeverij, bij ons kan het allemaal. Wij maken van iedere bedrijfsruimte een mooie feestlocatie, passend bij het thema en de sfeer die u wilt oproepen. Maak vandaag nog een afspraak en voor u het weet heeft u het bedrijfsfeest dat u graag wilde!

Bedrijfsfeest - gastvrijheid en een warm welkom

Your Choice Catering Lelystad heeft de gast altijd centraal staan. Warm welkom en gastvrijheid, dat zijn dus onze uitgangspunten, zeker bij bedrijfsfeesten. We bereiden uw gasten een welkom dat voelt als een warm bad. We rollen zelfs de rode loper uit! Wat dacht u van een glaasje bubbels erbij? Ons team trekt alles uit de kast voor een bedrijfsfeest waar iedereen het naar zijn zin heeft, inclusief de gastheer of gastvrouw!

Bedrijfsfeest - bel ons meteen

Bel ons meteen, dat scheelt een heleboel tijd en moeite. Wij nemen alle tijd voor het beantwoorden van al uw vragen!