Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Lelystad - Bedrijfsopening

De (her)opening van uw nieuwe winkelpand, de opening van uw eigen galerie of uw eigen administratiekantoor, het zijn allemaal heuglijke feiten die vragen om een feestje. Met Your Choice Catering Lelystad weet u zeker dat uw bedrijfsopening of de opening van uw nieuwe schoolgebouw ontzettend gezellig en feestelijk zal verlopen. Onze mensen nemen u daarbij alles uit handen, van hert culinaire aspect tot en met de aankleding en het entertainment, aan alles wordt gedacht. Uw bedrijfsopening wordt in elk geval voor iedereen geslaagd.

Bedrijfsopening - individueel maatwerk

Iedere bedrijfsopening is anders. Niet alleen de zakelijke aard van uw onderneming of uw instelling, maar ook uw eigen inbreng speelt een grote rol rol bij het bepalen van hoe uw bedrijfsopening er uit gaat zien. Your Choice Catering Lelystad bespreekt uitgebreid met u wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan maken wij een checklist, zodat we niets over het hoofd zien. De werkwijze die wij hanteren is persoonlijk en dat willen wij ook graag zo houden. Heeft u specifieke verzoeken of suggesties dan passen wij ons aanbod daar graag op aan. Niet alleen gastronomisch, maar ook qua styling en voor wat betreft het entertainment zijn wij helemaal toegerust om van uw bedrijfsopening een succesvol event te maken. Van borrelgarnituur tot walking dinner en van klassiek ensemble tot en met dansorkest, wij regelen het tot in de puntjes voor u!

Bedrijfsopening - Pannenbierfeest?

Betrokken en professioneel, zo zit ons team in elkaar. Onze cateringconcepten zijn zo uitgebreid dat er voor iedere aanleiding. Het nieuwste arrangement is het walking dinner, waarbij u rondloopt in het gezelschap terwijl u eet op sterrenniveau. Maar ook voor anders soortige feesten is Your Choice Catering Lelystad dde aangewezen partner. Wij bezorgen u het juiste entertainment en organiseren activiteiten voor jong en oud. Met onze ervaring heeft u altijd iemand die met u meedenkt en zelfs vooruitdenkt. Proactief en vol gas gaan wij aan de slag voor u!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Nieuwe tradities worden hier geboren

Oude gebruiken zoals het Pannenbierfeest, dat in de bouwwereld nog steeds gangbaar is, blazen wij bij Your Choice Catering Lelystad nieuw leven in. Een 'hoogste punt' viering is de meest ludieke bedrijfsopening die u zich kunt voorstellen. Zo hebben wij voor u in de aanbieding het oer-Hollandse snertfeest, compleet met erwtensoep, warme chocomel en spekpannenkoeken? Of nog zo'n oud-Hollands succesnummer: een middagje "haring happen"? Wij zijn niet alleen creatief in het bedenken van bijzondere themafeesten, wij voeren ze tot in detail perfect uit Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte op maat of om uw ideeën vrijblijvend met ons te bespreken!

Ons gratis telefoonnummer: 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier. U hoort binnen 24 uur van ons!