Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Lelystad - Entertainment

Met het juiste entertainment maakt u het verschil tussen een feest en een gewéldig feest. Zoals u wellicht al weet, bent u op culinair gebied bij Your Choice Catering Lelystad in goede handen. Maar wist u dat u ook voor het passende entertainment bij ons terecht kunt? Muziek, activiteiten en allerlei andere vormen van amusement zijn bij ons te boeken. Een live band, een feest DJ, een activiteitenparcours, noem het maar op, wij regelen het! Kijk rustig verder op deze pagina en op de rest van onze site voor alle ins en outs met betrekking tot ons aanbod. En als u vragen heeft, laat ons dat gewoon weten. Wij staan graag voor u klaar!

Entertainment - wat moet u zonder activiteiten en muziek?

Your Choice Catering Lelystad kan zich een geslaagd feest niet voorstellen niet voorstellen zonder activiteiten, muziek en entertainment. Door ons aanbod maakt u van uw bedrijfsopening, uw bruiloft of uw jubileum een gezellige, onderhoudende en gedenkwaardige gebeurtenis. Met de contacten die wij inmiddels hebben vergaard, kunnen wij uw vraag op entertainmentgebied gegarandeerd beantwoorden. Wist u dat wij ook ons steentje kunnen bijdragen aan het organiseren van themafeesten en het aankleden van de feestlocatie naar de door u gewenste sfeer? Zo maken wij van een sfeerloze fabriekshal een danstempel en van uw feestzaal een oergezellige skihut. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos!

Entertainment dat past bij elk feest

Wij zijn op elk gebied inzetbaar als het gaat om het regelen en faciliteren van uw feest. Van een live rock band tot en met een clown voor de kleintjes, alles kan. Zelfs al zoekt u een look-a-like van Marco Borsato of een speciale DJ, ons netwerk is zo uitgebreid dat wij overal acts vandaan kunnen halen.

Entertainment dat past bij ieder budget

Your Choice Catering Lelystad regelt niet alleen alles op entertainmentgebied volgens uw wensen, wij houden ons ruim binnen het door u aangegeven budget. Bij ons betaalt u echt geen kapitaal voor topamusement. Onze vele relaties maken het mogelijk voor ons om aan nagenoeg iedere entertainmentwens te kunnen voldoen.

Mocht u vragen hebben of wilt u weten of wij uw speciale entertainment kunnen regelen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U zult verbaasd zijn over wat wij voor u kunnen doen. Onze offertes verplichten u nergens toe!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij nemen alle tijd voor u!