Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Lelystad - Trouwerijen

Your Choice Catering Lelystad is een cateringbedrijf met een grote voorliefde voor bruiloften. Van alle feesten en partijen is het organiseren van een huwelijksfeest altijd weer een groot plezier voor ons. Ieder bruidspaar leeft enorm toe naar die ene grote dag en daar doen wij graag aan mee. Vanaf het moment dat jullie bij ons aankloppen tot en met de laatste gast die vertrekt, wij zijn er helemaal voor jullie. Met al jullie vragen, wensen en verzoeken kunnen jullie bij ons terecht.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Onze kennis en ervaring op het gebied van huwelijksplechtigheden, trouwlocaties en bruidstaarten is inmiddels dermate groot, dat wij van elke trouwdag een gedenkwaardige gebeurtenis maken!

Bruiloften met een persoonlijk tintje

Your Choice Catering Lelystad houdt er rekening mee dat een bruiloft het meest persoonlijke feest is dat je in je leven ooit zult vieren. De manier waarop jullie willen vieren dat jullie formeel hebben gekozen voor elkaar, moet niet alleen bij jullie passen, maar ook bij de mensen die jullie dierbaar zijn. vandaar dat wij veel tijd investeren in persoonlijk contact met jullie. We bespreken elk detail en proberen ons in te leven in wat jullie voorstelling is van jullie bruiloft. Catering, styling, uitnodigingen, muziek, partymaterialen, alles komt op tafel. Onze afspraken komen in een draaiboek of op een afsprakenlijst en wij zien erop toe dat deze precies wordt nageleefd. Wij houden overzicht en controle over alles, ook over het budget. Wij zorgen ervoor dat jullie alleen om hoeven kijken naar elkaar en tijd genoeg hebben om te genieten!

Huwelijksplanning

Your Choice Catering Lelystad is geen weddingplanner, maar het komt aardig dicht in de buurt. De bruiloften die wij verzorgen, zijn tot in de puntjes geregeld. Het eten, de drank, de locatie, de materialen, alles kunnen jullie onderbrengen bij ons. Dat geeft rust en zekerheid in een tijd waarin jullie toch al worden overladen met allerlei bezigheden en vragen. We zorgen voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Niet alleen jullie, maar ook jullie gasten zullen nog heel lang met plezier terugkijken op jullie trouwdag. Of jullie nou kiezen voor een romantisch, intiem feestje of een spectaculair dansfeest, wij zijn er klaar voor!

Bijzondere dag

Jullie dag is uniek. En het feit dat die dag voor jullie bijzonder moet zijn, is voor ons aanleiding om ons uiterste beste daarvoor te doen. Jullie wensen staan centraal, net als jullie budget. Onaangename verrassingen zullen jullie bij ons bespaard blijven, dat is zeker. En als jullie kiezen voor ons, mogen wij jullie al vooraf een mooi cadeau aanbieden in de vorm van een diner met jullie ouders en/of getuigen erbij. Met zo'n generale repetitie kan de échte dag toch niet meer stuk?!

De locatie

De plek waar jullie elkaar eeuwige trouw gaan beloven, is al lang bij jullie bekend. Of niet? In de afgelopen jaren heeft Your Choice Catering Lelystad een behoorlijke lijst met mogelijke trouwlocaties samengesteld, verspreid over heel Nederland. Willen jullie zeker weten of jullie locatie nog vrij is op de dag van jullie keuze? Bel ons dan vandaag nog en jullie weten meteen waar jullie aan toe zijn.

Your Choice Catering Lelystad hoopt dat jullie veel plezier hebben bij de voorbereidingen en is altijd bereid om de helpende hand toe te steken.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.