Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Lelystad - Recepties

Een geoliede receptie is een testcase voor ieder cateringbedrijf. U wilt graag een receptie die loopt als een trein, zonder dat u er zelf al te veel werk aan heeft. Your Choice Catering Lelystad is in dat geval uw ideale bondgenoot. Ons team is niet alleen geschoold en vakkundig, maar ook zeer betrokken en gedreven als het gaat om gastvrijheid en service. Uw perfecte receptie begint op deze webpagina, lees rustig verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Recepties- extra service en extra aandacht

Your Choice Catering Lelystad geeft uw receptie net dat beetje extra. Extra lekkere hapjes, extra gastvrije bediening en extra persoonlijke aandacht. Dat u van ons de basismaterialen zoals glaswerk, serviesgoed en servetten bij de prijs inbegrepen geleverd krijgt, vinden wij vanzelfsprekend. Maar ook als u iets meer exclusiviteit wilt, kan ons team dat, tegen een kleine meerprijs, zeer zeker voor u verzorgen. Luxe sfeerverlichting en aanvullende decoratie in de vorm van bloemen, tafellinnen en ornamenten aangepast aan uw smaak, brengen wij graag voor u mee.

Receptie - onze arrangementen

Your Choice Catering Lelystad heeft een drietal standaard borrelassortimenten in haar aanbod. Bij Your Choice Catering Lelystad wijken we echter graag af van ieder standaard concept als de situatie daar aanleiding toe geeft. Flexibiliteit en maatwerk staan bij onze mensen centraal; u bepaalt zelf hoe u invulling wilt geven aan de organisatie van uw receptie. De borrelhapjes, drank en de faciliteiten verzorgen wij volledig op maat.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciaal drankenarrangement

Met het drankenarrangement van Your Choice Catering Lelystad wordt iedere receptie een gezellige aangelegenheid.

Wat wij u bieden is namelijk een speciale actieprijs onder het motto 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Die actieprijs houdt in dat u tijdens uw receptie - gedurende drie uur - samen met u gasten kunt genieten van onze drankjes voor de prijs van € 7,50 per persoon all-in.

Drankenarrangement        

Materialen

Serviesgoed en bestek behoren tot de basismaterialen. Die leveren wij natuurlijk bij ieder borrel- en drankenassortiment gratis. En de afwas hoort daar uiteraard ook bij. Wij staan namelijk voor een totaalplaatje!

Als u voor uw receptie nog aanvullende spullen, bijvoorbeeld een spreekgestoelte, microfoon met geluidsinstallatie of extra stylingelementen, dan regelt Your Choice Catering Lelystad ook die voor u. En is de laatste gast vertrokken? Dan zorgen we dat alles binnen de kortste keren weer spic en span schoongemaakt wordt.

Materialen        

Recepties - ons team

Tijdens uw receptie heeft u al uw aandacht nodig voor uw gasten, dat vinden wij niet meer dan logisch. Your Choice Catering Lelystad neemt u daarom alle voorkomende werkzaamheden graag uit handen. Ons team bestaat uit geschoold personeel dat zich in elk gezelschap professioneel en gastvrij beweegt. Catering en gastvrijheid zit in ons bedrijfs-DNA!

Zoals u ziet, voelt Your Choice Catering Lelystad zich op elke receptie als een vis in het water! We nemen graag de tijd om u te informeren over de diverse receptie- en borrelmogelijkheden die we te bieden hebben. Aarzel niet om geheel vrijblijvend met al uw vragen en opmerkingen bij ons aan te kloppen. Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Ons team staat voor u klaar!