Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Lelystad - Walking dinner

Een cateringconcept dat enorm populair is bij Your Choice Catering Lelystad, is het walking dinner. Het idee is even simpel als briljant. Het diner beweegt met u mee door de ruimte. Passend bij elke gelegenheid zowel privé als zakelijk en van zeer hoog niveau, dat is wat u van een walking dinner van ons mag verwachten. Wij presenteren het diner op kleinere borden dan normaal, zodat u gemakkelijk staand kunt eten. Kleine culinaire kunstwerkjes die uw tong zullen strelen! Een walking dinner betekent een heerlijke avond, ongeacht of het om een privé feest of om een zakelijk event gaat.

Your Choice Catering Lelystad - alle keuzevrijheid

De keuzevrijheid die een walking dinner van Your Choice Catering Lelystad u geeft, is buitengewoon groot. Wat te denken van gemarineerde varkenshaas met bosuitjes? Of een sappig stukje ossenhaas met portsaus? En niet te vergeten onze wereldberoemde pul met briesoep? Samenstelling en omvang van het walking dinner bepaalt u zelf. De drie keuzemogelijkheden die wij voor u alvast geselecteerd hebben, geven u een indruk van wat er allemaal kan. Uiteindelijk is het immers Your Choice! Laat het ons weten als u vragen of suggesties heeft. Wij houden elke optie open!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - lekker eten voor een zacht tarief

De vakmensen waarover wij beschikken, maken van een walking dinner een heuse belevenis voor de smaakpapillen. Culinaire hoogstandjes die u zullen verrassen; perfect op smaak opgediend en mooi uitgeserveerd voor een zeer vriendelijk prijsje vanaf slechts € 25,00 per persoon. Voor een kok tijdens uw walking dinner rekenen we €. 39.50 per uur. Is uw gezelschap kleiner? Het aantal gangen dat u wilt, is geheel aan u. Wij hebben de ervaring dat ongeveer 9 gerechten voor iedereen voldoende zijn, ook voor de grotere eter, om helemaal voldaan huiswaarts te keren. Natuurlijk kunnen we in overleg het walking dinner uitbreiden met extra hapjes voor tijdens de borrel of een gevarieerder dessert buffet met bijvoorbeeld een kaasplateau.

Your Choice Catering Lelystad - de praktische kant

Onze geweldige keukenbrigade maakt het walking dinner deels of geheel op locatie. Beschikt u niet over een keuken op uw feestlocatie, dan nemen wij die mee. Dat betekent dat u een walking dinner kunt organiseren op elke gewenste locatie. De menukeuze, het aantal gangen en de drankjes, alles doen wij in overleg met u. Samen maken wij van uw walking dinner een doorslaand succes. Uw gasten worden door op elk gebied in de watten gelegd. Wij nemen u alles uit handen, van het eten tot en met de aankleding en het eventuele entertainment. Bekijk op uw gemak ons aanbod en maak uw keuze!

Walking dinner - speciaal drankenarrangement

Your Choice Catering Lelystad biedt u bij uw walking dinner een speciaal drankenarrangement aan. Dat houdt in dat u voor ons Onbeperkt Hollands assortiment slechts € 7,50 per persoon all-in betaalt. Leuker kunnen we hert écht niet maken!

walking dinner als totaalconcept

Wij beschouwen een walking dinner als een totaalconcept. Om u een precieze prijsopgave te kunnen doen, moeten wij al uw wensen in kaart brengen. Als het hele plaatje compleet is, doen wij u een aanbod dat uiteraard geheel vrijblijvend is. Gemiddeld mag u ervan uitgaan dat een walking dinner u € 30,00 per persoon kost, maar dat is zoals gezegd slechts een gemiddelde prijs.

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen graag alle tijd voor u!